Två gratulationskort

Nu har jag levererat ytterligare två beställningkort! Det är sååå himla kul när den som har beställt korten blir mer än glad och nöjd. Dessa kort var det en äldre dam som beställde och hon visste inte alls vad hon beställde för något...eftersom hon aldrig har sett mina kort och visste ej vad jag gjorde... Men hon blev i alla fall supernöjd och hon tyckte dessutom att jag var väldigt billig för i telefonen hade hon hört 75 kr st...men jag sa 45!Stämpel från Penny Black.
Flickan med plantorna är en stämpel från hÄnglar och myrorna kommer ifrån Magnolia.

Nu ska jag göra mitt sista beställningkort för denna gången...

Tjingeling!

Bröllopskort

Igår levererade jag ytterliggare ett beställt kort, denna gången var det ett bröllopskort. Det är inte ofta som jag gör just bröllopskort men det är det roligaste kort man kan göra tycker jag. Man gör ju kortet till en sååå speciell dag...Stämpeln kommer från Magnolia och den passade extra bra eftersom brudgummen är snickare...

Jag har färglagt stämpelmotivet med Promarkers och sedan haft glittrig torrchalks ovanpå klänningen och byxorna (det syns tyvärr inte i scannern). På vingarna har jag haft stickles. Bokstäverna är QK Snowdays som är min favorit just nu. Blommorna är lite olika Prima blommor som jag har sytt fast med lite floss och i mitten har jag satt en knapp och en liten berlock. Den vita pennan som jag har använt till glansprickar är en Inkssentials White Opaque Pen. Det är den bästa vita penna som jag har haft och den finns att köpa hos
Kortmakaren.Ett beställningskort

Jag fick en beställning på ett grattiskort av en väninna. Jag vet att jag har sagt det förut...att det är alltid så roligt att göra kort på beställning och speciellt när beställaren har lite önskemål.

Så här blev mitt kort denna gång...Stämpeln kommer från det senaste klubbpaketet från hÄnglar.

Jag har lite fler beställningkort på gång...så välkommen tillbaka en annan dag och titta...

Tjingeling!

Jag har fått en utmärkelse...Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.
Jag har fått en utmärkelse av inte mindre än...
Ingela GCathKicki och Susanne

Tusen tack snälla ni! Det värmer gott i hjärtat! ♥

Jag väljer att skicka denna utmärkelser till er alla bloggare som jag besöker varje dag. Ni är många och ni är sååå otroligt duktiga och kreativa. Tusen tack för all inspiration som ni ger mig...

Tjingeling!

Jag har blivit utmanad...

av  inte mindre än... CathRimnaMidalina och Karehed

Tusen tack snälla ni!


Regler:
  • Beskriv först reglerna.
  • Svara på alla frågor.
  • Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, och be dem läsa din.
  • Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

5 saker som fanns på din Att-göra-lista idag?

Åka och bada
Handla
Baka citronmuffins
Packa
Scrappa!


Vad gjorde du för 10 år sedan?

Jag bodde i min etta, jobbade som förskollärare på mitt nuvarande jobb och väntade på att få min armbågsprotes inopererad.


Ställen du bott på?

Hmmm...ja det är inte så många ställen...

Jag föddes i Märsta, växte upp i Sollentuna och sedan har jag bott kvar i Sollentuna i vuxen ålder förutom när jag var nykär och bodde hos M på Södermalm i 1,5 år.


5 saker du skulle göra om du var biljonär?

Låta en massa hantverkare fixa iordning vårt hus så som vi drömmer om...
Resa, resa...resa
Spara pengar till lilltösen
Ge bort pengar till nära och kära
Unna mig en massa lyx...


Jag skulle vilja veta lite mer om:

...alla er som läster här på bloggen. Jag har svårt att bara välja ut 6 stycken personer, så jag säger att alla som vill blir utmanade av mig och får svara på dessa frågor! ♥


Tjingeling!
 

We dare you - Vecka 30

Här kommer mitt bidrag för denna vecka...

Jag valde att göra en layout om de mål i livet som jag har haft och som jag har uppnått. Men det framgår lite dåligt på layouten eftersom min mors kommentar var...men du har ju redan uppnått alla dina mål i livet, vad ska du nu sträva efter? Naturligtvis har jag en massa nya mål att försöka uppfylla... WinkJag har nu använt upp alla dekorationer som var tänkta till denna månad och det var en av mina utmaningar med denna "tävling"...att använda upp allt material. Jag har till och med använt en del av förpackningen till blingstenarna. Very Happy En annan utmaning för mig är också att pröva på nya tekniker. På denna layout har jag knöglat ihop bl.a. biljetterna och sedan plattat ut dem igen och för första gången har jag använt en "Edge scraper", det är som en vass kniv som ruggar upp kanterna på pappret.

De underbara papprena med restema som jag har använt till denna layout är PASSPORT från Making Memories, de fick jag i mitt senaste månadspaket från
The Scrapbook Nook.

Tjingeling!

Hipp hipp hurra!!!

Idag fyller lilltösen 4 år!
Det är inte klokt att Ellen blir 4 år...vad åren går fort...


Stämpeln med den söta flickan med ballongen kommer från Kickis Pyssel och de tre små myrorna kommer från Magnolia.

Vi har haft STORT kalas här hemma idag. De hade sagt att det skulle regna hela dagen...men det har varit sol och 25 grader varmt. Vilken lycka! Vi har varit ute på tomten hela dagen och ätit tårta, öppnat paket och lekt...kul!

Så här trött blir man av att fylla 4 år...Ellen somnade i soffan sittandes framför Bollibompa...♥

We dare you - Vecka 29

ÅÅååhhh...jag blir galen! Vi har problem med uppkopplingen på nätet och varje gång som jag ska gå in och göra ett inlägg här så fungerar det inte. En del sidor fungerar men inte andra...

Men nu fungerar det i alla fall!

Denna vecka 29 är temat...Var växte jag upp Kanske inte behöver betyda vart du växte upp fysiskt utan kan också vara när du verkligen växte upp psykiskt. När och vart hände det?

Så här blev min layout...Det höll först på att bli en större katastrof...jag hade ingen inspiration, bilderna är urdåliga och jag var jättestressad...började med denna layout vid 24-tiden i natt. Halv två var den färdig och då hade jag lyckats "rädda" den så att jag faktiskt är ganska nöjd. Very Happy

Det saknas två årtal i journalingrutan. 1977 - 1997 tror jag att det ska stå...måste kolla upp det först bara...Jag har blivit utmanad av en massa goá bloggare samt fått en del utmärkelser! Jag är så glad över det och återkommer med mer om det senare...

Säger så länge ett stort tack till alla!

Välkommen tillbaka!

PIF-vinnaren

Ellen drog en lott och på den lotten stod det Krumeluran. Stort grattis till dig!!

Så här skrev Krumeluran:

Postat av: krumeluran
ohh en PIF, skojsigt, måste ju ta en lott. Dragningsdagen är ju dessutom brorsans födeledag, så kanske han kan ge lite tur :)

superfina första kort, mitt första kort såg för j**it ut :)


Grattis ännu en gång!
Det kommer ett paket med en massa godsaker i brevlådan i slutet av veckan som kommer.


We dare you - Vecka 28

Denna vecka var temat "BLING BLING BLING" Blinga din sida så mycket du kan!!! Blinga upp ditt liv.

Min layout blev så här...
Jag letade upp några guldband och en guldtofs i min gömmor som passade bra att sätta på layouten. Det blev också två glittriga grodor och lite "blingstenar".

I eftermiddag ska lilltösen få dra en vinnare i PIF utlottningen. Vi återkommer senare i dag med vem som vann!!

Välkommen tillbaka!

Mycket av allt!

"Mycket av allt" var temat för junis DT-paket hos Skapa Hobby. Vi fick ett paket med lite papper och en hel hög med både möjliga och omöjliga dekorationer....och allt skulle användas! Uppdraget gick ut på att göra en layout och ett altered.

Det har varit superkul...jag gillade materialpaketet jättemycket. Jag har använt allt material....det jag fick kvar var några spillbitar papper och 5 brads. Jag gjorde en layout som handlar om min kärlek till Ellen och sedan gjorde jag en hundbok om vår valp Hampus. Tanken var att visa att det går utmärkt att göra temaböcker även om materialet inte är tänkt för det...i denna bok finns det inte en enda dekoration som är tänkt för just hundlayouter...

Layouten Kärlek - Det jag har lagt till är ett vitt cardstock och glitterlim allt annat var med i paketet. Rubriken är utskuren med min Craft Robo i typsnittet Freestyle Script.


Boken "Valpen min tycker om..." - Jag ritade upp ett hundben på frihand och klippte ut i kartong (till fram och baksida) och i cardstock. Sidorna dekorerade jag med mönsterpapper och olika dekorationer. Här har jag enbart använt materialet från kitet. Det enda jag har lagt till är glitterlim, akrylfärg och glossy accents. Rubriken på boken är gjord med magnetstämplar och min Cuttlebug alfabet Red Tag Sale. Boken har jag satt i hop med en öppningsbar ring som jag har dekorerat med fina band.

Ser med glädje fram emot nästa paket och nya utmaningar...


Vill du vara med i en PIF utlottning så lämna ett meddelande i ett inlägg längre ner...

Ett album till mor

För precis en månad sedan den 6 juni fyllde min kära mor år. Hon fick ett album i storlek 8 x 8 inch med fotografier på hennes 8 barnbarn. Jag gav ju båda mina systrar scrappade album när de fyllde år under våren så jag tyckte att även mamma skulle ha ett album.

Hon fick också ett födelesdagskort som jag gjorde...


Stämpeln med den glada flickan kommer från Kickispyssel.

Albumet köpte jag för två år sedan på Panduro för jag tänkte göra ett litet album till Ellen men så blev det bara liggande. Men nu kom det äntligen till användning. jag började med att lägga ut chipboardsbokstäverna och sedan stämplade jag en ram runt med en vågig kant. De färgglada blommorna satte jag fast med gluedots och i blommornas mitt satte jag lite blin-bling och stickles. Till sist limmade jag fast två fina band.

Här är albumet...
Vill du vara med i en PIF utlottning så lämna ett meddelande i ett inlägg längre ner...

We dare you - Vecka 27

I dag har jag haft en städa och fixa-dag! Det är så himla skönt ibland att få undan lite måsten. Lite scrap har jag hunnit med också. I går fick jag bilderna som jag väntade på från Crimson, så det var i sista stund som jag fick ihop en layout till veckans utmaning i "We dare you".

Veckans tema var favoritsak. Den sak du tycker mest om. Din favvofilm eller favoritjeans. Scrappa om favoriter...

Jag är inte så fäst vid saker och ting så jag kom inte på någon direkt favoritsak. Men jag älskar ju mina pysselsaker...så jag gjorde en layout om mina scrapfavoriter.Layouten ser lite blek ut på fotot...men den har mer färg på riktigt.
Paddington kom med på ett hörn också...han tillhör också en av favoriterna ända sedan jag var liten. Very Happy

PIF och bloggen fyller 2 år!

Nu är det två år sedan jag började skriva och visa bilder här i min blogg och två år sedan jag började göra scrappade kort med stämplade motiv. Innan hade jag gjort kort av material jag hittade gratis så som tapetbitar och provbitar av tapetbårder.

Mina första kort såg ut så här...

 

 

 

Nu tänkte jag fira lite eftersom det har gått två år sedan jag började göra kort "på riktigt" och två år sedan jag startade min blogg.

För ett tag sedan vann jag en PIF (Pay It Forward) av
Jakobs mamma. Nu är det min tur att lotta ut ett paket med lite scrap- och kortmakerigrejer! Detta paket blir lite extra generöst nu när jag firar här på bloggen! Alla som vill kan lämna en kommentar i detta meddelande så är ni med i utlottningen som avslutas den 11 Juli, min sista arbetsdag innan semestern.

Lycka till!

We dare you!

Jag har hoppat på WE DARE YOU tävlingen som Jommas har startat. I går fick jag mitt nya dekorationspaket och jag kännde mig på en gång väldigt scrappsugen...

Jag har ett tag gått och tänkt att jag skulle vilja pröva på en lite mer "freestyle stil" när jag scrappar. Jag har alltid lockats av den stilen och tycker att den är väldigt inspirerande...men själv är jag ju ganska rak och lite feg när jag scrappar. När jag såg att denna tävling annonserades så anmälde jag mig direkt. Jag såg min chans att få göra mitt crazyalbum som jag har gått och tänkt på...

För varje vecka får vi ett tema som vi ska scrappa om. Hittills har vi hunnit göra 4 layouter...

Vecka 23. Vi börjar med att scrappa om varför vi scrappar. Varför scrappar just du???Vecka 24. Nu ska vi scrappa om de positiva sakerna med oss själva. De saker du är mest stolt över.Vecka 25. Denna vecka ska vi scrappa om vår trygga plats. Den plats eller person vi kan fly till för att känna oss trygga.Vecka 26. Vi har alla begär. Vilken eller vilka är dina. Skapa en LO om detta.