Vi 3...

I sista stund laddade jag upp mitt bidrag till månadsutmaningen på Svensk scrapbooking. Temat för februari var "Kärlek och hjärtan". Jag gjorde en layout om min älskade familj. Vi 3...men tänk att vi blir 4 i sommar! Det ska bli så fantastiskt roligt att få utöka sin familj med en liten son eller dotter. Ellen hoppas på en lillebror så att hon har någon att gifta sig med...ja barn är ju för härliga!Det fina mönstrade pappret finns att köpa hos Skapa hobby.

Jag önskar er alla en trevlig söndag!Nya papper...

Kortmakaren har fått in massor med nya fina papper. Jag har fått förmånen att skapa lite med dem och här är ett kort som jag har gjort med stämpeln "Wilma som Pippi" och två textstämplar. Alla stämplar finns att köpa hos Kortmakaren likaså de fina blommorna från Petaloo.Nu är det bara 1 1/2 vecka kvar tills den stora mässan i Göteborg startar. Mässan är verkligen som ett stort paradis för oss kortmakare och scrappare. Jag önskar sååå att jag kunde resa dit men det blir för tufft med stor mage och graviditets krämpor. Kanske kommer jag till hösten istället...
Ska du till Göteborg och mässan?Tävling...

Var med och tävla!

28/2 fyller Kortmakaren fyra år.

Det firas med en tävling.
Gör ett kort i färgerna rosa, brunt och vitt med Kortmakarens egna stämplar och lämna in det till Kortmakaren på mässan 7-8 mars i Göteborg. Vinnaren får ett presentkort på 1000 kr hos Kortmakaren. Prisutdelning på lördag kl 16.00 och på söndag kl 15.00. Inlämning sker minst en timma före prisutdelningen.

Man måste lämna in kortet på plats själv samt att vara på plats personligen vid prisutdelningen.

Vi har ingen möjlighet att lämna tillbaka korten. Tävlingsledningens beslut går inte att överklaga.

Jag hoppas att det är riktigt många som vill tävla om detta fina pris!!

Lycka till!I kärlekens tecken...

gick materialpaketet som jag fick av Skapa Hobby i januari. Det var underbara papper och fina band och små "hjärt-bling-bling" som jag blev förälskad i. Jag gjorde först en layout med ett bröllopsfoto. Men sen i min iver att skapa av de fina papprena så glömde jag bort att det skulle vara kärlekstema...så det blev en fest layout istället.


Layout "En lycklig familj": Här har jag bara lagt till två olika sorters Thickers allt annat kommer från paketet.

Layout "Fest bubbel": Här har jag lagt till Thickers, små bokstavsstickers samt dymotext allt annat kommer från paketet.
Kortet: Det blev ett bonus kort även denna gången med material som blev över. Jag har bara lagt till två små hjärtan från QK.
Tjingelning!
     ♥♥♥
Altrade böcker...

För några veckor sedan hade jag mina två väninnor här hemma på scrapträff. Vi altrade receptböcker från Biltema. Jag gjorde iordning min bok till en receptbok för vardagsrecept. Det var så himla kul och jag lärde mig hur man klär in böcker med papper så det blir snyggt...hmmm pinsamt att erkänna att jag inte har kunnat det. Tack Jenny och Marie för att ni visade mig! ♥

Så här blev min bok...Jag blev så inspirerad av
Jennys bok att jag några dagar senare gjorde mig en "Inspirationsbok" i lite Jenny stil. Tack Jenny för inspirationen...
Nu ser jag fram emot lördagens scrapträff och hoppas att jag hinner bli av med förkylningen...


Tjingeling!
     ♥♥♥
En blivande fotograf?

Ellen går i sin pappas fotspår...

Så fort Magnus tar kort så ska Ellen också fota. Hon får låna hans "gamla" Nikon D 40 och hon hanterar den förvånadsvärt bra. Så här såg det ut i fredags kväll...Ellen fotade popcornskålen, motionscykelns sadel, min mage, taket och minst 50 bilder på tv:n som visade "Lets dance". Var ska detta sluta...!?

Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig helg! Själv har jag blivit förkyld och har legat till sängs...trist!

Tjingeling!
    ♥♥♥

Hipp hipp hurra!

Idag fyller min syster C år. Jag har varit och grattat henne nu på förmiddagen och överlämnat presenten som jag gjorde igår. Jag altrade en canvas. Det var första gången jag provade på det och det var superkul! Jag gjorde små missar här och där men resultatet i det stora hela blev bra tycker jag. Det viktigaste är att hon blev glad över presenten.Jag gjorde även ett grattis kort i alla hast. Hittade ett fint bokmärke som Ellen hade lagt i en hög på golvet. Det tog jag hand om och satte på kortet...
Tjingeling!
    ♥♥♥

Mer blogg candy...

Vem vill inte vinna dessa godsaker...Här kan man vinna om man har tur!
Hoppas, hoppas, hoppas...de skulle göra sig så fina i mitt kök.


Rosa godis...

Nu har Skapa hobby en utlottning i sin blogg. Man kan vinna en massa "rosa godis". Utlottningen pågår till och med lördag den 14 februari. På söndag drar de en vinnare.Lycka till!
Vardags glädjor...

Jag läste i Hattifnatts blogg om en utmaning om att försöka fånga vardagsglädjorna!

Jag hänger så klart på...
        Fem saker som gör mig glad i just dag:

        1. Vi har fått se bebisen på ultraljud idag och allt såg bra ut.
        2. I kväll ska jag ha sygjunta här hemma med en massa trevliga tjejer.
        3. Jag fick en härlig puss av Ellen i morse.
        4. Jag åt en god lunch på stan med min man ♥.
        5. På lördag är det ScrapMara.


Tjingeling!
    ♥♥♥