Gott Nytt År!

Jag fick en ny leksak av min man och lilltösen idag på min födelsedag nämligen en sådan här...

http://www.binditall.com

Jag blev sååå glad för en sådan stod på min önskelista, tack snälla!♥

Nu längtar jag efter lite (gärna mycket) egen pysseltid så att jag kan leka med mina nya saker!:)

Det kommer att bli ett lugnt nyårsfirande här hemma med middag, god dryck och trevligt sällskap...kanske hinner vi med lite sällskapsspel innan 12- slaget också...

Jag vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Änglar finns....

I början av december var jag med i en ATC- Swap på Pyssel.net temat var änglar. Jag gillar att göra ATC kort (Artistic Trading Cards) för det går fort och man kan göra lite som man vill och använda vilket material som helst bara man håller sig innom måtten 6,4 cm x 8,9 cm ( 2,5 x 3,5 tum).

Här är kortet som jag gjorde till denna Swap...

image419


Här är några kort som jag har gjort tidigare i år men ännu inte visat...

image421


Mina mål för 2008

Det har inte blivit så mycket pyssel under julveckan för jag har istället umgåtts med min man och lilltösen. Vi har gjort utflykter, spelat spel, tittat på filmer, läst och bara varit!

Idag fick jag några timmar för mig själv så då gjorde jag klart min lilla bok som jag började göra för en vecka sedan på en pysselträff. Jag har gjort en liten minibok med mina mål för år 2008. Kallar det för mål istället för nyårslöften...

Papprena jag har använt är Basic Grey "Lilykate" i 6 x 6 inches samt band som hör till. Nästan alla dekorationer jag har använt fick jag i min paketkalender, kul!

Här är först en bild på själva boken...

image416

och här är alla sidorna....

image417

image418

En Craft Robo!

Jag har visst varit mycket snäll i år!!:) Så här överraskad blev jag när jag öppnade det STORA paketet som tomten kom och lämnade till mig...

image415

Ett STORT tack och många pussar till den snälla tomten!

Ett julkort till...

...min DT-mamma och hennes personal blev det härom kvällen. Jag hoppas att det kom fram som det skulle...

image414

En utmaning

Jag var med på en veckoutmaning på Forumet Svensk scrapbooking. Det var en materialutmaning. Man skulle på något sätt använda filt!:) Jag gjorde ett litet julkort...och det kortet vann omröstningen så nu pryder det första sidan på forumet...jättekul tycker jag!:)

image413

God Jul!

Här kommer äntligen bilder på julkorten som jag har gjort den senaste veckan för nu har de väl kommit fram till nära och kära...

Som ni ser så har jag fått en massa fina filtdekorationer som jag har använt mig av. Filt är ett så roligt material så det kommer jag nog att använda mycket framöver!:)

image407

image406

image408

image412

image409

image410


God Jul alla kära bloggläsare!

Ett tävlingsbidrag

Nu är tävlingen hos Jommas avslutad så då kan jag visa mitt bidrag här. Det var två jättefina bidrag som vann och jag vill säga ett stort grattis till de två tjejer som gjort dem!

Visst har jag kommit på en klurig text på min LO...;)

image405

Jul i stugan

Har inte riktigt tid och ork för datorn och bloggen just nu...dels är vi sjuka här hemma och dels är det fullt upp med allt som ska fixas till julhelgen! Håller på att fixa med Ellens julklappar och annat som hör till julen.

På luciamorgonen fick vi frukost på sängen av dessa två pepparkaksgubbar (inte gummor enl. Ellen), visst är de söta! Ellens mössa och dockans kläder sydde jag som hastigast kvällen innan...varför är man alltid ute i sista stund!?

image404

Några gamla kort...

Kan visa några kort som jag har gjort under hösten men ej visat ännu...

image400

Grattis stämpeln är från Panduro och Wilma med paket är min favorit från Kortmakaren.

image401

Ibland är det skoj att göra kort utan stämplade motiv...

image402

Snirkelstämplarna är Clearstamps från något företag...minns ej vilket...hjärtat har jag gjort själv i kartong.

image403

Slutligen ett kort med en hÄngelstämpel och min fina Bosskut hund!:)

Inget nytt att visa...

Jag håller på med julkortstillverkning men eftersom de som ska få korten brukar titta in här lite då och då så kan jag inte visa dem ännu...men det kommer! Jag kan i alla fall berätta att jag har kommit på att jag älskar filtdekorationer!:)

Snögubbekort

Jag älskar snögubbar...jag vet inte vad det är men jag gillar dem! Denna stämpel hittade jag mitt i sommaren i en affär och var bara tvungen att köpa den...:)

Stämpeln med snögubben är från Penny Black och texten från Kortmakaren.


image396

image397

image398

image399Våra paketkalendrar

Bättre sent än aldrig...här kommer nu bilder på paketkalendern som jag har gjort i ordning till Ellen. Hon får öppna ett paket varje morgon och hon tycker att det är så spännande. Första morgonen låg det ett stort paket på golvet med en hälsning från tomten. I paketet låg det en docka som Ellen har gett namnet Anna. I varje paket finns det kläder eller små saker till dockan Anna. Ellen älskar sin nya docka och tar hand om den som sin lilla bebis...:)

image393

image394


Här kommer också en bild på min egna paketkalender. Jag har varit med i två paketkalenderbyten dels på
Scrappiz och dels på Pyssel.net så jag har två små paket som jag får öppna varje dag. Det är superskoj!:)

image395

Hemlig vän - December

Denna månad är jag med på swapen "Månadens hemliga vän" på pyssel.net. I dag fick jag mitt paket och det var massor med fina saker i paketet. Jag blev så glad! Jag fick två sorters jättefina brads från Panduro, två olika zickzack-band, en påse blommor samt ett jättefint kort. Tack min hemliga vän vem du nu är...

image392

Jag vann!

svensk scrapbooking har de en tävling varje månad, i november så var temat jul. Jag gjorde en dubbelLO om Ellens första jul och jag vann. Tjoohoo! Vad glad jag blev!!

Vinsten delas ut av Anna på Annas Scrapbooking och hon skriver:

"Åhh vad många fina bidrag

Vinnaren har skapat ett alster där flera tekniker har används för att nå ett juligt och stiligt resultat med en röd tråd genom allt material. Vinnaren är Hegu!"

Tusen tack!!:)

image391