We dare you - Vecka 47 och 48

Här kommer de senaste layouterna som jag har gjort i utmaningen "We dare you". Det är inte ofta som jag scrappar utan foto men nu blev det så två veckor på raken...


Vecka 47 - Ånger. Gör en lo om någonting du gjort i ditt liv som du verkligen ångrar.

Det är inte mycket som jag ångrar i mitt liv. Men en sak ångrar jag...att jag inte tog körkort när jag var 18 år för det hade underlättat en hel del idag.Vecka 48 - Bråk. Alla bråkar vi, med våra käraste, med våra barn… Gör en lo om ett bråk. Kanske det ger dig perspektiv till det hela.

 

Tjingeling!
     ♥♥♥

We dare you - Vecka 45 och 46

Oj, vad tiden går fort! Nu har jag halkat efter i "We dare you"-utmaningen så denna vecka måste jag scrappa två layouter...men jag har som tur var lite ideér...

Här kommer de senaste layouterna som jag har gjort...

Vecka 45 - Ett dåligt kort. Nu ska du skapa med ett dåligt kort. Det kan var suddigt, ett sånt du inte tänkt framkalla. Nu är det dags att skapa med ett sånt.


Detta var en så rolig utmaning för att jag fick chans att framkalla och scrappa detta kort som jag älskar fastän det är helt misslyckat. Det är taget i en lekpark i Uppsala när vi var där en semesterdag i somras.Vecka 46 - En enda röra. Skapa något utöver det normala och gör det själfullt, släpp loss och använda massor av grejor. Gör en enda röra…
Nu börjar snön att töa bort här i Stokholm till Ellens stora besvikelse...så i morgon blir det till att göra snögubbar...

På återseende!


Snögubben...

Usch, vad jag har varit en dålig bloggare den sista tiden! Men orken och hälsan har inte riktigt varit med mig och jag har inte haft ork att sitta vid datorn eller pysselbordet några längre stunder. Men ska försöka bättra mig...

Det är hög tid att jag visar mina senaste alster som jag har gjort åt
Skapa Hobby och det passar ju en snöig dag som denna. Här i Stockholm är det sååå mycket snö till glädje för lilltösen, som inte alls har någon förståelse för att alla pappor måste jobba istället för att gå till pulkabacken med sina barn...

Vi fick ett jättefint kit att jobba med och det gav verkligen vinterkänsla. Fina "vintriga" papper, en massa blå band, bling bling och vita brads.

Jag dekorerade ett runt clearalbum som jag har haft liggandes länge i min låda. Så fort jag såg paketet så tänkte jag på dessa fotografier som jag tycker så mycket om. Allt som jag har använt kommer från kitet förutom lite självhäftande filtband och dymo. Jag har stansat ut figurer och dekorationer med dies från QK och Bosskut.

Av spillbitarna gjorde jag åter igen ett "fem minuterskort".Nu har jag ett nytt underbart materialpaket från Skapa Hobby som jag ska sätta saxen i och det går i julens tecken. Det får bli morgondagens aktivitet...

Tjingeling!
     ♥♥♥

Hipp hipp hurra!!!

Idag fyller Kortmakar-Maria år....min DT-mamma! Jag vill önska henne ett STORT grattis både till födelsedagen och till invigningen av Kortmakarens nya stora butik. Idag är det årets ”happening” hos Kortmakaren. Önskar att jag vore där!!

Under dagen kommer det att vara:
30-50% på ALLT i butiken
20% på ALLT i webshopen
(rean gäller ej QK Jolly)

Åter igen GRATTIS Maria!
Tjingeling!
      ♥♥♥

Ett beställningskort....

Här händer det inte mycket just nu! Det är mörkt och november rusk och jag känner mig trött och orkeslös...men men det hör väl årstiden till! Har inte så mycket nytt pyssel att visa, så jag visar instället ett beställningskort som jag gjorde för några veckor sedan...I helgen ska jag träffa mina goa väninner för en hel dags pyssel! Det ska bli såååå kul!! Speciellt  roligt är det att K reser upp ända från Nässjö bara för att pyssla med oss....(vi ses snart!)

Tjingeling!
      ♥♥♥
Jolly...

Jag känner mig lite trött och sliten efter en helg med mycket jobb på Syfestivalen men OJ så kul det har varit!! Jag har verkligen blivit testad på mina kunskaper av frågvisa kunder, allt från nyfikna gammla damer till pyselsugna barn. Jag har träffat många glada pysselkompisar och även fått lite tid till att handla lite. Kom bl.a. hem med det superfina gift setet Jolly från QK. Men har tyvärr inte haft ork att pyssla med det ännu...men i morgon kanske...!?

Jag har ju redan haft förmånden att testa det lite för Kortmakarens räkning...


Stämpel: Wilma med granStämpel: Tomtefar


Visst är det fint!?

Tjingeling!
     ♥♥♥


Syfestival....

Nu tar jag lite blogg ledigt och återkommer på måndag för i helgen är det Syfestival på Kistamässan och ni kommer att hitta mig i Kortmakarens monter G:08.
Ni hälsar väl om ni kommer förbi!?

Trevlig helg!

We dare you - Vecka 43 och 44

Vecka 43 - Det värsta. Alla har vi något med oss själva som vi inte gillar. Sätt det på papper och kom över det. Något du skäms över eller inte gillar med dig själv.


Jag önskar att jag inte var så feg utan lite modigare och vågade lite mer...
Vecka 44 - Sota och sanda. Gör en “rå” lo. Riv, sanda, måla. Var inte orolig över att den ska vara fin. Kasta dig in och skapa.


Jag har rivit, kladdat och sandpapprat...kul var det! Very HappyNu är det inte många veckor kvar av utmaningarna i "We dare you". På nyårsafton kommer vinnaren att annonseras ut...

Tjingeling!
     ♥♥♥

Vi 2 hör ihop...

Forumet Svensk scrapbooking fyllde nyligen 2 år och ordnade då en utmaning...man skulle använda siffran 2 i rubriken. Kul utmaning tycker jag och fick genast en idé...det blev en layout med kort från vårt bröllop för ett år sedan. Det är hög tid att börja scrappa de bilderna nu...eller hur!?
I morgon ska jag ha sygjunta här hemma tillsammans med min ena syster och vår mor. Det ska bli så himla skoj...jag känner mig verkligen sysugen. Speciellt nu när det knappt är en månad kvar till första advent.

Tjingeling!
     ♥♥♥