Snöbär

Det blev en liten sida igår kväll till mitt album om trädgården. Men nu tror jag inte att jag hinner pyssla så mycket mer innan den 6 oktober...då jag ska bli Fru Lillieborg!:) Jag är så pysselsugen och har så många ideér men jag måste nu lägga tid och krafter på att förbereda inför bröllopsfesten.

image283

JIPPI!!!!

Idag fick jag ett brev från Kortmakaren! Det stod så här...Hej och grattis! Tack för dina fina kort i vår DT-tävling. De var så fina att du är en av dem som blivit utvalda att bli gäst DT i 6 månader.

Oj vad glad jag blev...jag bara studsade av glädje!! Jag har gått hela dagen med ett STORT leende på läpparna...kan inte fatta att det är sant!

Tack snälla kortmakar-Maria för förtroendet!

Det var 48 stycken som sökte och jag blev en av de 10 som blev utvalda. Jag är sååå glad! :D

Trädgårds album

Jag har börjat med mitt album som ska handla om vår trädgårds växter och djur.  Måttet är 8 x 8 tum och det känns roligt att scrappa i den storleken...det går ganska fort också...

image282


image281

Ett litet ord # 9

Nu är det dags att lägga upp veckans utmaning...denna vecka var ordet NU. Jag kom ganska snabbt på hur jag skulle göra...för denna Lo har jag gått och tänkt på ganska länge att jag skulle vilja göra.

image280

Extrautmaning # 9

Idag har de haft en extrautmaning på Ett litet ord. Ordet var "avundsjuk". Jag har nog scrappat på rekordkort tid i kväll...en timme tog det ungefär från idé till färdig Lo. Det blev en sida till Hampus album som jag har tänkt att påbörja. Som vanligt är det inte lätt att fota i mörker...;)

image279Projektet Hemligheter

Här kommer en till LO i projektet med Boken om mig. Jag har som tidigare inspirerats av Sockergrynet som jag tycker gör så fina LO:er.

image278

Nu har jag bara en Lo till att göra för att komma i kapp men till den måste jag framkalla ett kort...så det dröjer lite. Har lite annat jag ska göra i stället...;)

Projektet Hemligheter

Jag har hoppat på projektet Hemligheter som Swe scrapbook har på sin blogg. Jag håller på att jobba ikapp och har nu gjort två LO:er. Jag håller också på att gör en egen pärm som jag ska samla sidorna i...det ska bli Boken om mig. Men pärmen får ni inte se ännu för den är inte riktigt klar. Detta ska bli ett album som är scrappat i lite mer freestyle har jag tänkt...men det är inte så lätt att tänka om när man från början är en ganska rak person...;)

Jag har testat ett nytt format, 6 x 12 tum.

image276

Här har jag scrapliftat JennyM, Helene och Marie/sockergrynet.

image277

Här har jag scrapliftat Marie/sockergrynet.

Mumsboken

För två veckor sedan gick jag en kvällskurs på Skapa Hobby. Det var Meri som höll kursen och vi skulle lära oss att göra en liten minibok...Mumsboken med goda recept i. Vi hann inte alls klart under kvällen och fick ta hem den och göra klart den själva hemma. Det har varit jättekul att göra denna lilla bok och jag kommer med all säkerhet att göra fler miniböcker i framtiden.

Så här blev min bok:

image270

image271

image272

image273

image274

image275

Bilderna blev väldigt dåliga men ni kan få ett uppfattning av hur boken ser ut i alla fall...

Hemligvän - September

Jag har fått paket från min hemliga vän på pyssel.net. Jag är sååå glad...jag fick två "Filur" stämplar, ett jättefint mobilsmycke och markörer till vinglas. Tusen tack min hemliga vän...vem du nu är?

image269

Massor med grattiskort

Jag har den senaste veckan gjort en massa grattiskort till försäljning. Det är så kul att göra kort!:)

Här är alla korten...


image268
Ett litet ord # 8

Jag hittade denna blogg Ett litet ord i går kväll och har hoppat på utmaningen. Veckans ord var "förr". Bidraget ska laddas upp senast vid midnatt så jag har inte haft så mycket tid på mig. Det är svårt att fota på kvällen därav det dåliga fotografiet. Här är mitt bidrag...

image237

Mina bidrag till Kortmakaren

Kortmakaren söker gäst DT som jag skrev om tidigare här i bloggen. Jag har efter mycket om och men tillslut gjort mina sju bidrag och idag la jag det stora brevet i postlådan.

Här är mina bidrag:

Tre kort som är gjorda med samma stämpel

image229

image230

image231


Tre kort med tre olika tekniker


image233

image234

image235

Ett enkelt kort som tilltalar en nybörjare

image236


Tror inte jag har någon chans att bli gäst DT med tanke på alla duktiga kortmakare som har skickat in ansökningar. Men nu har jag i alla fall skickat in mina kort och det känns skönt!

Dopkort

Jag har gjort ett dopkort på beställning. Tyvärr glömde jag att fota innan jag hade stoppat ner kort och kuvert i cellofanpåsen så därför är fotot lite dåligt...

image228

Stämplarna kommer från
Inkido.

Bidrag till postens scraptävling

Nu under sommaren har posten haft en tävling...man skulle scrappa ett kort. Vi satte oss hela familjen och pysslade en regnigdag på semestern. Det var superskoj!:) Magnus och jag gjorde ett varsitt bidrag till tävlingen. Ellen gjorde också ett kort men hon avslutade pysselstunden med att klippa sönder hennes kort i småbitar!:)

Här är Magnus bidrag:
image226

Här är mitt bidrag:
image227


Vi har lite olika scrapstilar...

Nu är det bara att hålla tummarna att någon av oss vinner!;))