Gott nytt år!!

Jag vill önska alla bloggläsare ett riktigt gott nytt pysselår 2009! Oj, oj...redan 2009...det känns lite skrämmande att skriva. Jag tänkte summera året som gått så här näst sista dagen på året...vilket pysselår det har varit!!

 • I början på året fick jag veta att jag skulle få vara kvar som fast designer hos Kortmakaren. Vilken lycka det var!! Då blev jag rörd till tårar...
 • Under våren blev jag utvald att få designa åt Skapa Hobby i ett år. Vilken lycka!
 • Jag har varit med på en mängd olika utmaningar och tävlingar på nätet. Vilket har varit jätteskoj!
 • Jag har varit på två STORA scrappträffar
 • Jag var till Floda och träffade Kortmakarens härliga gäng samt mina design kollegor
 • Tillsammans med Jenny reste jag till Göteborg och till den stora "Stämpel- och scrapmässan" i höstas
 • Jag provade på att jobba åt Kortmakaren på "Syfestivalen" i Kista
 • Jag har gjort ca 122 st 12x12 layouter, varav några dubbla (kan ha missat att räkna någon)
 • 40 st 6x6 layouter och 24 st 8x8 layouter
 • 220 st kort har det blivit under året!!!
 • 10 st minialbum i varierad storlek och form
 • samt en massa annat skapat som altrade burkar och askar, ATC-kort, receptkort och skisskort.
Detta blir svårt att slå nästa år!!

Här kommer årets 10 favoriter...(Ja...idag...imorgon kan det vara 10 andra...)Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År!!
                               ♥♥♥

God Jul

Till december månad fick vi ett fint julinspirerat paket från Skapa Hobby att göra något med. Jag gjorde två layouter och ett alter...


Pepparkakshuset - Allt material kommer från kitet förutom tagen som kommer från QK Gift set "Jolly".
Lucia
- Allt material kommer från kitet förutom dymobandet som jag har klippt isär. Pepparkaksgubbarna är stansade med en die från QK "Jolly".
Burken - Jag fick en massa tändstickor över efter att jag hade behövt en massa askar. Vad gör man med en massa stickor? Jo, lägger dem i en diskad "gurkburk", dekorerar den och sätter fast en liten dekorerad tändsticksask på locket. Denna burk ska bli en present till min far som eldar mycket i sin värmekamin. Allt material kommer från kitet förutom den lilla "god jul"-stämpeln.
Här hemma håller vi nu på att julstökar ända in i det sista. Dan före dopparedagen är det och det städas, slås in paket och lagas mat. I morgon ska vi bara ta det lugnt här hemma vi tre i familjen och det ska bli sååå skönt!

Nu tänker jag ta lite julledigt från bloggen och återkommer på det nya året med en stor och glad nyhet...

God Jul & Gott nytt år till er alla!
                    ♥♥♥

Nu är de sista layouterna....

...inlämnade till Bodil som håller i "We dare you"-tävlingen. Det känns så roligt att få ha varit med på denna utmaning! Totalt blev det 29 stycken layouter och ett helt album fullt som bara handlar om mig. På nyårsafton får vi veta vem som tar hem priset på 2000 kr i presentkort och jag har min favorit som jag tycker ska vinna....

Nu får jag söka mig vidare till några andra roliga utmaningar... har ni några tips...!?

Vecka 49 - Hur känner du för julen. Scrappa om känslorna kring julen.
  


Vecka 50 -  Rädslor. Scrappa om dina absoluta rädslor. Världen är full av hemskheter, scrappa om dina rädslor.Vecka 51 - Band. Scrappa en lo och använd så mycket band du bara kan..


  


Min älskade man har köpt ett ljustält till min stora glädje. Så nu behöver jag aldrig mer klaga på mörka vinterdagar. Han ska bara lära mig hur man ska ställa in alla lampor och blixtar först så ska jag fota en massa sen...

Tjingeling!
     ♥♥♥ 

Stämpelstafetten....

Här blir det inte mycket scrappat just nu men under november så var jag med på "Stämpelstafetten" som anordnades på forumet Stämpelsnack.Vi blev indelade i 8 olika lag med 5 i varje lag och fick 10 kluriga utmaningar.

Utmaning 1 - var att hitta på ett lagnamn...vårt lag döptes till Cuttlechicks - Med rätt att stämpla

Utmaning 2 - Gör ett kort i bara en färg...jag fick blå.Utmaning 3 - Gör ett kort med följande dekorationer...jag fick knappar.Utmaning 4 - Vi skulle följa en skiss. (Detta kort gick till final)Utmaning 5 - Gör ett kort med ett antal stämplar...jag fick två.Utmaning 6 - Gör ett tvättäkta julkort i rött och grönt.Utmaning 7 - Gör ett kort med en viss form...jag fick triangel.Utmaning 8 - Gör en julgransprydnad med en viss teknik...jag fick rivet.Utmaning 9 - Gör ett kort med en viss stil...jag fick Clean & Simple.  (Detta kort gick till final)Utmaning 10 -  Gör ett receptkort med jultema.Mitt lag slutade på en tredje plats...bara tre poäng efter tvåan!!


Jag återkommer om någon dag med att visa vad jag nyligen har gjort åt Skapa Hobby.
Tjingeling!
     ♥♥♥