Vecka 31...

Vi hann inte med min fotoidé i påskhelgen eftersom vi åkte bort en vecka men idag så...
Ellen målade min mage gul med röda prickar och jag knöt ett sidenband om. Allt tog tid och var riktigt jobbigt eftersom jag höll på att svimma hela tiden. Jag får såna otäcka blodtrycksfall ibland. Men det blev några kort till slut. Ellen tyckte att detta var ett toppenuppdrag att få måla mammas mage och hon frågade flera gånger om jag skulle kunna tvätta bort färgen. Hon var nog lite orolig att jag alltid skulle få ha en mage som ett påskägg...

Veckorna går undan och nu är jag i vecka 31. I torsdags gjorde vi ett ultraljud och fick veta att vår bebis väger ca. 1,8 kg. Allt såg bra ut och det kändes så skönt!

Bild från idag...Tjingeling!
     ♥♥♥Magdas Scrapfeber...

Jag har kommit på att jag älskar utmaningar och tävlingar med tävlingskit dvs man köper ett materialpaket som man ska använd sig av. Nu har jag precis laddat upp alla min alster till tävlingen som Magdas scrapbooking har. Den har pågått i en månad och avslutas i morgon den 23/4. Det har varit tolv kluriga och svåra utmaningar men till slut så lyckades jag få ihop mina bidrag...nu är det bara att hoppas på tur!

Här kommer utmaningarna och mina bidrag...


1. Glamoröst och dekadent (inspireras av det vilda 20-talet)2. Gör ett kort efter en skiss med minst en rosett3. Scraplifta en layout4. Vintage Story5. Inspireras av ett bokomslag6. Tipspromenad på nätet

7. Altra ett bidrag8. Min absoluta favoritplats - utgå från skissen9. Färgutmaning - använd gult, blått och orange10. Kombinationsutmaning - följende måste vara med...band, die cuts, akrylfärg samt sömnad11. Scrappa om ett djur12. Som en saga - scrappa med rosa och blåttJa, det var allt för idag!
              ♥♥♥

Skapa Hobby...

Nu har det gått ett år och mitt designeuppdrag hos Skapa Hobby har avslutats. Tänk vad året har gått fort... Det har varit väldigt roligt och stimulerande.  Här är mina sista alster för Skapa Hobby. Jag fick ett kit som gick i rosa...det passade ju perfekt för en liten dockmamma!


Som vanligt blev det ett litet bonuskort av alla spillbitarna...
Ha en bra dag!
          ♥♥♥


Semester....

Vi har precis kommit hem från en veckas semester på Österlen. Det har varit helt underbart! Sol och blå himmel varje dag och roliga utflykter. Vi bodde på en bondgård på loftet till stallet. Ellen fick lära sig att mata de små lammen med nappflaska och det var en stor upplevelse för henne. Hon grät när vi åkte hem i går för hon ville inte åka ifrån "sina" lamm. Det första hon gjorde när vi kom hem var att tömma sin sparbössa på lite slantar för hon ville åka till djuraffären och köpa sig ett får, räcker det med 12 kronor frågade hon. Hmmm, ja vad svarar man...


Hästarna fick också lite mat av Ellen...
Jag kom hem med ett gäng nya roliga saker inhandlade i Skåne. Vi besökte Panduro Outlet där jag fyndade en hel del, både papper och dekorationer. Stoff & Stil fick ett hastigt besök av mig och där hittade jag fina band och spets. Sista dagen åkte vi förbi PEMA och där var vi ju bara tvugna att stanna. Oj, vilken scrapavdelning de har...hittade stämplar som jag har suktat efter. Nu är jag sååå scrapsugen!

Tjingeling!
     ♥♥♥

Glad Påsk!

Nu börjar påsken närma sig och vi håller på med påskbestyren för fullt! I dag har vi handlat påskmat och i morgon ska det börja städas lite...

Jag har gjort lite påskkort åt
Kortmakaren...


 

 

 Alla stämplar som jag har använt och i stort sett allt material finns att köpa hos Kortmakaren.

Nu tar jag lite påskledigt från datorn och återkommer med bloggandet efter långhelgen...

Glad påsk på er alla!
             ♥♥♥

Lite Kortmakarnyheter...

Första April idag! Har ni blivit lurade? Jag lurade Ellen att det var en elefant i trädgården och hon är så liten så hon gick på det... :lol:

Första April och exakt 3 månader kvar till beräknad förlossning den 1 Juli. I dag känns det långt med tre månader...men jag vet att tiden kommer att gå fort...


Jag kom på att jag har ju inte visat alla
Kortmakarens fina vårnyheter. Så här kommer nu lite kort som jag har gjort åt Kortmakaren med deras nya stämplar...


Stämpel: "Blommor i vas" och texten "Lycka till"Stämpel: "Blommor i vas" och texten "Lycka till"Stämpel: "trollslända i ram"
Stämpel: "Hus på kulle"


Ni som ska besöka Syfestivalen i Kista i helgen kommer att träffa på Kortmakaren där, i monter G:14. Själv ska jag besöka mässan på fredag och jag längtar såååå!! Ses vi där?

Tjingeling!
    ♥♥♥