En altrad tändsticksask

Jag har köpt på mig en hel hög med tändsticksaskar som jag ska altra till jul och ge bort men ännu har jag bara gjort en...hmmm...men fler kommer det att bli för det är ju så bra presenter när man går bort så här i juletid.

I kväll har jag fixat med lilltösens paketkalender och nu är den klar. Njaaa...det fattas två paket (lucia och julafton) men det vet ju inte hon :) och de kommer...ska bara sy lite först... Bild på paketkalendern kommer imorgon.

image390

I morgon är det 1:a december. Jag och lilltösen ska gå på julmarknad och sedan ska vi åka på öppethus med glögg hos en gammal vän. Det ska bli kul!

Fler DT-Kort

Satt i går kväll och gjorde fler kort till Kortmakaren. Det kändes så himla kul att få jobba med fina stämplar och så fina papper! Det mesta av materialet finns hos Kormakaren att köpa.


Här har jag använt Copics tuschpennor, glitterlim, torr chalks, filtband och stämpeln Wilma som tomte.

image386


Detta kort är gjort efter en skiss av Lina. Här har jag också använt Copic, torr chalks, glitterlim, filtband, en blingsten samt samma stämpel som ovan.

image387


Ett enkelt men vackert kort. Här har jag använt torr chalks, glitterlim, glossy accents, ett vitt band och stämpeln Julkärve.

image388


Här har jag använt enbart torr chalks och stämpeln Tomtefar. God jul är utstansat med QK Metro skinni mini.

image389Ja, det var allt för denna gången!

En kortbeställning

Idag levererade jag tre kort som jag har gjort på beställning. Det är alltid så roligt att få en beställning med specifika önskemål, speciellt när beställaren blir så glad och nöjd!:)

Här är korten...

image383

(Stämpeln "Wilma som Pippi Långstrump" kommer från Kortmakaren)

image384

(Stämpeln med hunden kommer från Landstoken)

image385

(Stämpeln med Filuren kommer från Kortmakaren och journalingcirkeln kommer från Easer)

Fler julkort...

Jag har gjort en hel del kort under veckan som jag tänkte visa...


Först ut är ett kort med
Kortmakarens fina julkärve.

image378


Den klassiska tomten kommer också från Kortmakaren.

image379

image380


Etiketten är en Revolution dies och Filurtomten kommer från Kortmakaren den också.

image381


Här har jag använt samma etikett som ovan men stämplat den med Kortmakarens juletikettstämpel som passar precis med denna QK dies.

image382


Slut för idag...det kommer fler bilder imorgon...

Fler DT-kort med Wilma

Satt i går kväll och gjorde några fler DT-kort för Kortmakaren. Det blev några olika kort med stämpeln stora Wilma med paket. Ellen blev lika förtjust i stämpeln som jag så nu får jag inte ha mina stämpelmotiv i fred längre... Men hon blev väldigt irriterad på sig själv för att hon inte kunde färglägga lika fint som jag...men hon är ju bara 3 år...

Här har jag färglagt med Copic turspennor och torr chalks med glitter i men det syns inte så bra på bilden. På paketet är det glitterlim.

image376


Ett vintrigt kort som också är färglagt med Copic och torr chalks med glitter samt glitterlim på paketet. Kortet är dekorerat med filtband. Jag älskar filtband för det är så enkelt att använda och det blir så snyggt!

image377

3-års jubileum hos Kortmakaren

Idag är det 3-års jubileum för Wilma och Ludwig-serien. Det är 3 år sedan som Tina ritade den första Wilma stämpeln, Wilma med paket. Dagen till ära så finns tre av stämplarna i en större storlek bl.a. Wilma med paket som kommer att bli min favoritstämpel! Den kommer att vara perfekt till alla 4-års kalas som Ellen kommer att gå på nästa år...:)

Idag har
Kortmakaren 30% rabatt på hela serien i både webshopen och butiken i Floda. Gissa vem som kommer att handla...:)

Här är stora Wilma med paket. Kronan är QK svenska dies.

image375

Julkortsverkstan har öppnat!

Jag har suttit några kvällar nu och gjort julkort men det går lite trögt. Jag känner mig lite trött på alla tomtar och gulliga motiv så det blev lite annorlunda julkort härom kvällen...

image369

image370

image371

image372

image373

image374

Ett litet ord # 20

Veckans ord är MODET. Här är min LO som jag har gjort till Ellen...

image368

Det var tyvärr inget bra fotoljus idag, därav den dåliga bilden.

Extrautmaning # 16

I dag upptäckte jag att det var en extra utmaning på ett litet ord. Det kan jag ju inte missa...dagens ord är GLITTER. Ett svårt ord för jag är ju inte så glittrig av mig men jag kom på en sak som jag ville dokumentera...

image365

En mycket stolt tjej!

I dag hade de drop-ut på Ellens förskola med temat Astrid Lindgren. Ellen visade stolt sin fina teckning med Pippi Långstrump. Lilltösen är nog en liten blivande konstnär...:) Visst ser man att det är Pippi med flätor och allt!

image364

En CASE

Härom kvällen satt jag och surfade och tittade in på Swe scrapbook där fick jag se en jättefin LO av Sandra/sasha som jag kände att jag ville lifta. I går kväll satt jag och scrappade och det blev mer än en liftning...det blev nästan en CASE (copy and steal everything). Tack för inspirationen Sandra!

image363

Ett hett tips!

I morgon har Kortmakaren 20% rabatt i sin fysiska butik och 15% rabatt i webshopen. Titta även in på deras nystartade blogg...där händer det mycket just nu!

Ett litet ord # 19

Det andra ordet denna vecka är TACK. Det blev en LO om både Hampus och Ellen...en liten söt historia som jag ville ha sparad...

image362

Använde min nya Bosskut dies för första gången och jag bara älskar den söta hunden!:)

Ett litet ord # 18

Här kommer veckans bidrag till Ett litet ord. Nu i veckan är det två ord igen. Det första ordet är SJÄLV. Gjorde en LO om Ellen som kan mycket själv!:)

image361

Mer kort...

Hittade ett gäng bilder på kort som jag gjorde i våras men som jag ännu inte har lagt ut här...bättre sent än aldrig heter det väl...

image359

image346


Ett litet ord # 17

Det andra ordet för denna vecka är LÄNGTAN. Det var ett lätt ord eftersom det finns ju så mycket man längtar efter... jag valde att göra en LO om Hampus.

image345

Ett gäng kort

Jag har gjort ett gäng kort...

image339

image340

Den söta kaninstämpeln kommer från Penny Black.

image341

image342

image343

Denna prinsesstämpel kommer från Magnolia.

image344

Tomten kommer från kortmakaren. Hmmm, kortet ser snett ut på bilden men kortet är rakt!:)

Ett litet ord # 16

Denna vecka är det "novemberlovsspecial" på ett litet ord. Vi har fått två ord, det ena ordet var NY. Här kommer min LO...

image338

En liten ask

För första gången har jag altrat en liten ask. Fick hem en liten plåtask i veckan. Det var en reklamask som var tänkt till att förvara halstabletter i. Men jag har gjort om den till att förvara småsaker i...

image337

En blivande konstnär

Dessa bilder på Ellen är helt underbara tycker jag...man ser riktigt hur mycket hon njuter av att måla och hon ser så koncentrerad ut. Det blev en tavla till mamma!:)

Det är första gången som jag scrappar en så stor förstoring och det var riktigt kul!

image336

DT-kort för Kortmakaren

Jag har gjort ett julkort med den söta lilla tomtenissen i släden från Kortmakaren. Papper, stämpel och filtband finns att köpa hos Kortmakaren.

image335