Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en helt fantastisk helg i Floda hos Kortmakaren. Vi har pysslat, pratat, ätit gott och haft det helt underbart. Denna helg kommer jag att leva länge på...

Tusen tack till Maria och Tina på Kortmakaren!!

Inte kunde jag låta bli att handla också när jag var i en sån underbar butik!

Jag kom hem med 10 nya färgglada ProMarkers...

Två förpackningar clearstamps från Gel-á-tins. Jag har suktat länge efter de underbar cirklarna och passade på nu när Kortmakaren har rea på just dessa.
Sist men inte minst så köpte jag denna helt underbara kostämpel från Penny Black. Tänkte att den passar ju både till kalaskort och till I ♥ You-kort.
Nu är jag sååå pysselsugen men jag måste nog vila mig lite först...


Packar...

Just nu håller jag på att packa inför en liten resa till Göteborg. Jag ska på designteamsträff hos Kortmakaren i Floda. Det ska bli sååå kul!

Trevlig helg allihop!

Penny Black

Jag har gjort ett gäng nya DT-kort för Kortmakaren. Denna gång fick vi arbeta med stämpelmotiv från Penny Black. De är så himla söta och sååå roliga att jobba med. Just nu har Kortmakaren en stor rea på just Penny Black stämplar. Rean pågår till sista juni.. så passa på att fynda! I Kortmakarens blogg visas just nu mängder med Penny Blackinspiration. Välkommen in och titta!

Här är mina kort...
Alla stämplar, papper och blommor finns att köpa hos Kortmakaren. Jag har färglagt stämpelmotiven med Promarkers, stickles och torrchalks.

Layouter...

Här kommer alla de layouter som jag gjorde under MidsommarCropen på  Svensk Scrapbooking. Jag hann med att scrappa en hel del vilket var superskoj! Det var verkligen många roliga utmaningar...ser fram emot kommande "Pysselmarathon" på forumet...


En layout gjord efter en skiss...
Scrappa en förstoring...


Teknikutmaning...


Jag har använt 3 foton, 3 mönstrade papper, 2 cardstock, 2 band, 6 brads, akrylfärg till titeln, en svart penna, sax och skärmaskin och lim i alla former...varken mer eller mindre!


En layout med egna dekorationer...Jag har gjort en groda av pärlor...
En till layout gjord efter en skiss..
Ytterligare en skissutmaning...
Utmaning inspireras av en sångtext...

En layout med ordet "Hyllning" i titeln...
En layout med dold journaling...


MidsommarCropen

Förra veckan var det MidsommarCrop på Svensk Scrapbooking. Det var jätteroliga utmaningar! Jag hann pyssla en massa. Bl.a. en hel hög kort.


Ett kort med både stämpling och paperpiecing...
 

Stämpeln kommer från hÄnglar och den stora blomman har jag ritat och klippt ut i mönsterpapper.


Ett kort med en motivstämpel med inspiration från en annons...Stämpeln kommer från Kickis Pyssel.


En dubbellift - man skulle lifta två kort samtidigt...


Stämpeln "Wilma som pippi" kommer från Kortmakaren.


"Kärringen mot strömmen" -  ett julkort mitt i sommaren...


Stämpeln är en "Flisan" som Jenny Åhlund har ritat.


Stansa vilt...


Här har jag använt min fyrkantiga punch och QK dies.


Ett kort  med minst 4 olika stämplar varav en textstämpel...


De 5 motivstämplarna kommer från Magnolia. Textstämpeln kommer från Kickis Pyssel.


Använd minst 5 band eller garn på alstret...


Här har jag gjort min specialare...häftat fast en massa band. Fjärilen i filt fick lite glitterlim på sig.


Ett kort med en egengjord tag och med doodling...Detta är ett "man tager vad man haver"-kort...dvs. gjort på sådant som låg framme på bordet.


Inspireras av en bild på ett barnlinne...


En egenritad figur med inspiration av linnet.


En kort skiss...


Här använde jag en stor blomma som dekoration istället för en stämpel. Textstämpeln kommer från Kortmakaren.


Ett kort i färgerna gult, grönt och vitt...


Dessa underbara stämplar kommer från Kickis Pyssel.


Ja det var alla korten....
I morgon visar jag alla layouter som jag gjorde under MidsommarCropen...

Välkommen tillbaka!

Trevlig midsommar!

Oj, vad tiden har gått fort...det är redan midsommar!

Jag har haft fullt upp och har tyvärr inte haft så mycket tid över för bloggen. Men, men så är det ibland...

Här kommer i alla fall en liten midsommar hälsning till alla er bloggläsare. Jag hoppas att ni får en trevlig midsommarafton med god mat, gott sällskap och ringdans runt midsommarstången.Midsommarstången har jag gjort till Midsommarcropen på Svensk Scrapbooking. Jag har använt mig av blompinnar, ett stort trähjul, akrylfärg, papper frils, Prima blommor, två piprensare och en massa Scrappy Glue!!

Nya DT-kort för Kortmakaren

Vi i Kortmakarens designteam har fått jobba med Ludwig och Wilma stämplar. De är så himla enkla och roliga att använda. Jag har gjort en hel hög med kort som jag nu har skickat till butiken i Floda. Allt material och alla stämplar finns att köpa hos Kortmakaren...


Bingobricka

Idag har jag scrappat en bingobricka som jag ska ha till Midsommarcroppen som hålls på forumet Svensk scrapbooking under midsommarveckan med början nu på fredag den 13/6. Cyber Cropen är öppen för alla medlemmar gamla som nya...så välkomna att vara med!

Här är min bingobricka...Jag har använt min fyrkantiga punch och en massa spillmaterial. Det ska bli så kul att spela bingo nu när man har så här fin bingobricka...

Skapa Hobbys 3-års jubileum

Äntligen kan jag logga in på bloggen! Blogg.se har hållit på att byta platform under en längre tid och plötsligt hade de stängt ner den gamla plattformen utan att ha flyttat över alla bloggar!! Det var urdålig information om hur och vad man skulle göra...jag fattade ingenting...

Men nu så är väl allt som vanligt igen!I helgen firade
Skapa Hobby 3 år på Hornsgatan. Jag var där i lördags och höll min första workshop. Det var superskoj och gick jättebra. Jag visade hur man på fri hand kan göra fina tags att dekorera sin layout med.

Så här blev min layout...
Så här såg tagsen ut som jag visade att man kunde göra på ett enkelt sätt...Jag använde ett mönstrat papper, två cardstocks, en fyrkantig och en hjärt punch, en panna, knappar, brads, band och stickles samt en häftapparat. Tags går ju utmärkt att göra av diverse spillbitar.

DT-layouter för Skapa Hobby

Här kommer mina två layouter för Skapa Hobby i Maj månad. Det kändes jättekul att äntligen få sätta igång med uppdraget. Jag tilltalades mycket av materialet jag fick i paketet. Temat var tufft, manligt och minimalistiskt. Papprena gick i svart, grått och vitt. Jag är inne i en period då jag tycker svart/vitt är sååå snyggt! Så jag blev väldigt glad när jag såg att paketet gick i de färgerna. 

Så här blev det...

image663

Här har jag har använt ett mönstrat papper som bas som jag skar upp lite med en skalpell och stack in fotografiet under snirkeln. Jag har använt ett mönstrat  papper och ett cardstock som fotomatta. Jag har dekorerat med de tre underbara dekorationerna som följde med paketet. Texten är QK Mademoiselle.


image664

Här har jag har använt två cardstock, ett mönstrat papper, ett utstansat rött hjärta ( QK rev heart), rubons, QK fasteners, svarta brads och Cuttelbug alfabetet "Red tag sale".


En kortbeställning...

Här har det inte varit någon uppdatering på länge men nu ska det bli ändring på det! Jag har pysslat en massa den sista tiden men nästan allt har varit hemligt. Men nu kan jag börja visa lite...

Jag har levererat fem kort som jag har gjort på beställning. Jag tycker att det är så himla kul att göra kort på beställning och speciellt om man som i det här fallet får en lista med önskemål...

Ett grattiskort...

image658

Här har jag använt stämplar från hÄnglar som jag har klippt ut och klistrat på plats. Alla stämpelmotiv är färglagda med Promarker.


Ett grattis kort till...

image659

Stämpel från senaste klubbpaketet från hÄnglar. Texten kommer från en sambeställning fsom vi gjorde på forumet Pyssel.net.


Ett konfirmationskort...

image660

Stämpeln kommer från Magnolia.


Ett "välkommen till världen" kort...

image661

Den söta igelkotten är en stämpel från Penny Black och fjärilen har jag köpt för länge sedan från InkyWings.


Ett studentkort...

image662

Studentmössan satt på en stämpel från Magnolia som jag klippte bort och klistrade fast på denna söta kossa från hÄnglar. Textstämpeln kommer från Kortmakaren.