Hipp hipp hurra!!!

Idag fyller Kortmakar-Maria år....min DT-mamma! Jag vill önska henne ett STORT grattis både till födelsedagen och till invigningen av Kortmakarens nya stora butik. Idag är det årets ”happening” hos Kortmakaren. Önskar att jag vore där!!

Under dagen kommer det att vara:
30-50% på ALLT i butiken
20% på ALLT i webshopen
(rean gäller ej QK Jolly)

Åter igen GRATTIS Maria!
Tjingeling!
      ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Åsa Nilsson

jag tycker inte det är mer än rätt att länka till sidor man hittat sin inspiration. Vem vet det finns kanske flera av mina scrapp vänner som också kan hitta mycket bland alla dina fantastiska kort!

Postat av: Maria/Kortmakaren

Tack underbara du! Nästa gång får du komma hit. Hade det inte varit för att det är så mycket nu så hade du gärna fått bo hos mig. Tack för fina blommor! kram

2008-11-16 @ 14:08:25
Postat av: zizzi

Halloj

Önskar oxå att du varit där!!! En annan gång hoppas jag!

Kram på dig!

2008-11-17 @ 06:52:34
URL: http://cissi74.blogg.se/
Postat av: Lisbet

Hej hallo!Tisdag kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.Jag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.

Du hittar den på;

www.articsisters.blogspot.comSkriv gärna en kommentar så blir vi glada.Lisbet

2008-11-18 @ 19:36:26
URL: http://articsisters.blogspot.com
Postat av: zizzi

Hej vännen!

En kram till dig med hopp om en trevlig helg!!

2008-11-21 @ 18:09:29
URL: http://cissi74.blogg.se/
Postat av: Mirabyll

Tjingeling! Va kul att du gillar bloggen! Det är så kul när någon lämnar kommentar och jag får lite feedback, då kan jag göra några inlägg till =) Jag har lagt ut den där snöflingefonten i bloggen nu, kolla om det är samma som du laddat hem, det kan ju vara något fel med filen du hittade. Kolla också att du har lagt den i rätt katalog på datorn så att Word-programmet hittar igen den. Hör av dig igen om det inte funkar! Lycka till & fortsatt trevlig helg! //Mirabyll

2008-11-22 @ 18:37:08
URL: http://mirabyll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback